Fysische Vaat Therapie

Impact Brabant

Aandoeningen

Vele toepassingen! 

 

De verminderde circulatie in de kleinste vaatjes blijkt na wetenschappelijk onderzoek een voorbode op het onstaan van ziektes en ziekte ontstaat in 10-15 jaar. Vanzelfsprekend zal dit niet voor iedereen en voor alle ziektes gelden, maar een verbetering van uw micro circulatie is een hele goede en gezonde keuze.  Onze therapie geneest niet, maar geeft het lichaam kansen om tot zelfgenezing over te gaan. De bijkomende effecten kunnen enorm veelbelovend zijn. Bekijk de ontelbare filmpjes van tevreden gebruikers over de hele wereld en kom zelf tot de conclusie of jouw lichaam een verbetering van de micro circulatie zou kunnen  gebruiken....


Diabetes

 

Talrijke wetenschappelijke artikelen en observatiestudies hebben de effectiviteit van de therapie ook bij diabetespatiënten aangetoond. Diabetes is 1 van de vele ziektes waar een verstoorde micro-circulatie aan vooraf gaat. De ziekte symptomen ontstaan veelal pas na 10-15 jaar. 


" bij patiënten met diabetische polyneuropathie (een aandoening aan de perifere zenuwen die gepaard kan gaan met pijn, jeuk, een brandend gevoel of juist gevoelloosheid in de armen en de benen) bleek onze therapie na enkele weken zowel de functionaliteit van de onderhuidse microcirculatie als het immuunsysteem significant te verbeteren" *


"Bron:nederland.bemergroup.com/nl/toepassingsgebieden/behandeling/diabetes"

Vermoeidheid

 

Vermoeidheid is een veel gehoorde klacht. Via de huisarts wordt er van alles uitgesloten en hoop je dat er niets ergs aan de hand is. Vermoeidheid is een klacht die bij heel veel aandoeningen een symptoom is; Diabetes, Kanker, hersenaandoening, ME, MS, Rheuma, Depressie, Burnout, Ziekte van Lyme, Hartziekten, Vaataandoeningen, Schildklieraandoeningen, overspannen., enz. enz. enz.  Als aan de klachten een verstoorde micro-circulatie ten grondslag ligt, is het verbeteren van de

micro- circulatie een hele gezonde keuze gebleken. Bij heel veel vermoeidheidsoorzaken kan ook  hypnose een uitkomst bieden. Lees hierover meer op mijn website www.hypnosebrabant.nl

 

Ontzettend veel mensen zeggen na het gebruik van deze therapie dat ze veel meer energie hebben en veel minder moe zijn. (zie ook mijn eigen verhaal!) 

De therapie is nooit een vervanging voor een artsenbezoek! Bij klachten zal ten aller als eerste een arts worden ingeschakeld.

Botbreuken


Botbreuken zijn erg pijnlijk en zeer vervelend. Gelukkig genezen botbreuken veelal goed, echter helaas wel met een wat langere revalidatie tijd.  


Hoe werkt die botgenezing nu eigenlijk? In het botvlies van rondom het bot zit, zijn vele bloedvaten en zenuwen aanwezig. Wil je een volledige uitleg?


Voor een uitgebreide beschrijving van botbreuken en de inzet van Bemer Fysische Vasculaire therapie verwijs ik jou door naar mijn officiële Bemer website


Door Fysische Vasculaire therapie toe te passen, verbeteren de pompbewegingen in de vaatjes, waardoor snellere afvoer van opgehoopte afvalstoffen en verbeterde aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen. Daarmee wordt een sneller herstel verwacht.

Rugklachten, Artrose, Gewrichts aandoeningen

 

Aandoeningen aan het bewegingsappaat zijn beperkend, pijnvol en vermoeiend.

Een verbeterde micro-circulatie zorgt voor:

  • een betere afval stoffen afvoer (gevolg: minder pijn veelal)
  • meer zuurstof in de cellen
  • voeding van cellen 
  • verbetering medicijnen en supplementen 


Er zijn goede resulaten gemeld door het gebruik van Fysische Vaattherapie. Bekijk de vele klantervaringen over dit soort klachten en vorm uw eigen mening. 

SLaapproblemen


Niet goed in kunnen slapen of niet goed doorslapen, of niet uitgerust wakker worden. Allemaal niet fijn! Er zijn vele tips en trucs die je kunt opvolgen en uitproberen. Soms biedt medicatie uitkomst.  Hartcoherentie training is ook zeer goed werkzaam bij slaapproblemen. De combinatie met hartcoherentie training is veelbelovend!


""Bemer biedt een gepatenteerd slaapprogramma aan. De resultaten zijn veelbelovend. Mensen zeggen dat ze dieper slapen en worden uitgeruster wakker. 

De resultaten van het onderzoek toonden aan dat de BEMER-therapie leidde tot een significant betere nachtrust. Voor dit onderzoek hebben we gebruik gemaakt van de Jenkins-schaal. Tijdens de bestudering van de resultaten bleek dat bij meer dan 60 procent van de gebruikers de levenskwaliteit significant (p < 0,001) verbeterd was ‒ en dat na slechts zes weken. Twee derde van de gebruikers rapporteren daarnaast een betere nachtrust" Bron: website Bemer Nederland ( volledige versie lezen)

Sportblessures/ Spierpijnen


Blessures zijn erg vervelend, zeker wanneer je net fijn in een sportprestatie zit. Je moet

herstellen en revalidatie kost veel tijd. Bij spierpijn is weefsel kapot en komen er stoffen vrij, deze afvalstoffen zou je het liefst snel kwijt raken. Maar ook om jouw prestaties te verbeteren is de inzet van Bemer therapie heel succesvol gebleken. Spieren herstellen sneller en zuurstof en voeding komt beter aan in de spieren. Er zijn al veel topsporters die de Bemer in hun standaard uitrusting hebben. 


Lees het uitgebreide verhaal over sportblessures op mijn officiële Bemerwebsite


Naast alle genoemde aandoeningen zijn er nog veel meer ziektes waaraan een verstoorde micro-circulatie ten grondslag ligt. De vraag aan jouw arts:" heeft mijn aandoening te maken met een verstoorde micro-circulatie"  zou een veel gestelde vraag mogen zijn!


Vind Impact Drunen

Impact Drunen

Sluisweg 13, 5469 ET Erp

+31 (0)620583152

Copyright © All Rights Reserved by Impact